Bekijk alle voordelen
Bekijk in 50 seconden hoe ons concept werkt
Lees meer over ons

Lees meer reviews

Ontevreden of klachten over uw reis

VoetbalTravel.nl doet haar uiterste best om uw reis goed te laten verlopen. Niettemin kunnen zich toch problemen voordoen en uiteraard helpen we u ook dan snel en professioneel. Bij een klacht omtrent een reis is er een belangrijk onderscheid tussen een klacht die tijdens de reis ontstaat en een klacht na thuiskomst van de reis.

Klacht tijdens de reis
Indien u op enig moment onverhoopt een klacht heeft of zich een probleem voordoet, dient u hiervan direct melding te maken op het daarvoor bestemde noodnummer van VoetbalTravel.nl. Dit kan ook middels een voicemail boodschap of een sms-bericht. Deze melding dient ertoe VoetbalTravel.nl in staat te stellen om het probleem, zo mogelijk ter plekke en direct, te verhelpen.

Klachten die tijdens de reis niet of niet direct (aantoonbaar) zijn gemeld, zullen bij terugkomst niet in behandeling worden genomen. Indien uw, tijdig gemelde, klacht op reis niet naar wens wordt opgelost, dient u deze binnen 30 dagen na terugkomst per e-mail (info@VoetbalTravel.nl) of schriftelijk bij VoetbalTravel.nl in te dienen. Indien u tijdig uw klacht heeft ingediend, zal VoetbalTravel.nl binnen een termijn van maximaal 10 werkdagen per e-mail of brief reageren op de klacht. Klachten kunnen indien gewenst ook ingediend worden bij de Thuiswinkelorganisatie. VoetbalTravel.nl is aangesloten bij deze onafhankelijke instantie. De Thuiswinkelorganisatie kan tegen betaling van klachtengeld uw klacht in behandeling nemen.

Overige klachten
Indien u overige klachten of aanmerkingen ten aanzien van ons bedrijf heeft vragen we u contact op te nemen met ons per e-mail (info@VoetbalTravel.nl). We reageren binnen 10 werkdagen op een klacht. Zoals hierboven omschreven dienen klachten met betrekking tot een reis tijdens de reis te worden gemeld aan ons.

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekijk de TV commercial

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies