Official club partner

Stel je reis naar Liverpool FC samen

  • Voetbalreizen Liverpool FC

Betrouwbaar en veilig boeken

Betrouwbaar en veilig boeken

Zitplaatsen

Maak uw complete voetbalreis naar Liverpool FC eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Zie hieronder een overzicht van de zitplaatsen die wij voor arrangementen naar Liverpool FC kunnen aanbieden:

   
                                              

Anfield Road Stand (inclusief maaltijd)
De Anfield Road Stand is gelegen aan de korte zijde (Upper Anfield Road Stand) van het authentieke Anfield stadion. Dit pakket bestaat uit beklede stoelen met een perfect uitzicht over het veld. Inclusief programmaboekje en toegang (2 uur voor en 1 uur na de wedstrijd) tot de George Edward Suite waarbij u voor de wedstrijd heerlijk kunt genieten van een maaltijd. De George Edward Suite is gelegen op slechts een korte loopafstand (600 meter) van het Anfield stadion. Na de wedstrijd kunt u hier ook nog genieten van koffie, thee of een broodje. Kortom, gasten zullen hier genieten van lekker eten, een mooie zitplaats en vriendelijke service, waardoor een bezoek aan Anfield Road een speciale en onvergetelijke ervaring zal zijn.

De Premier Club Seats (inclusief een 2-gangen buffet)
De Premier Club Seats zijn gelegen aan de lange zijde (Centenary Stand blok CE3 & CE7) van het authentieke Anfield stadion. Dit pakket bestaat uit beklede stoelen met een perfect uitzicht over het veld. Inclusief programmaboekje, lounge faciliteiten en toegang (2 uur voor en 1 uur na de wedstrijd) tot de onlangs gerenoveerde Bob Paisley & Bill Shankley Suites waarbij u voor de wedstrijd heerlijk kunt genieten van een 2-gangen (warm en koud) buffet. Ook is er gratis Wifi en TV uitzending van de wedstrijd (hoogtepunten) beschikbaar. Deze Bob Paisley en Shankley Suites - vernoemd naar Liverpool's meeste gevierde en beroemde managers - is de perfecte plek om een speeldag van 'The Reds' bij te wonen, waardoor een bezoek aan Anfield Road een speciale en onvergetelijke ervaring zal zijn.

Impressie van de George Edward Suite (Anfield Road Stand):

Impressie van de Bob Paisley en Bill Shankley Suites (Premier Club Seats):Bekijk alle voordelen
Bekijk in 50 seconden hoe ons concept werkt
Lees meer over ons

Lees meer reviews
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekijk de TV commercial

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies